2019-derde week van augustus

13 augustus: na het werk solo langs onze mooie Vlaamse wegen. Naar het Helleketel bos: 90km

15 augustus: van de Cats tot de Cassel. Na een ganse morgen regen, uiteindelijk rond de middag kunnen vertrekken naar de Catsberg via St Jan Ter Biezen. Van de Cats naar de Cassel via landwegen. Mooie rit. 121 km en 682 hoogtemeters. 

16 augustus: toch nog een mooie dag en dus vroeg uit de veren voor een ritje. We reden langs de Lo vaart richting Fintele en vandaar naar de Knokkebrug om dan langs de Ieperlee naar Ieper te rijden. Van Ieper reden we naar de palingbeek om de weg verder te zetten richting Komen. We volgden de knooppunten route en kwamen plots op een onverhard heel smal weggetje. Daar wilde ik niet op rijden en we reden met behulp van onze GPS naar Komen. In Komen volgden we terug de knooppunten route en reden verder langs de Leie richting Warneton met zijn heel mooie kerk. De rit ging verder richting Ploegsteert om via de Christmas plugstreet het Memorial te bereiken. Daar even gestopt om wat te eten en te drinken en te genieten van de rust. Nadien reden we verder via knooppunten langs de grens tot in Watou. Van Watou terug huis. Een topdag en heel mooie rit: 141 km en 568 hoogtemeters.

17 augustus: regen tot 14 uur. Nadien kwam de zon erdoor en reden we over en weer naar Watou. 75 km 

18 augustus: ’s morgens regen tot 10 uur, dan kwam de zon erdoor, werden de wegen droog en was er toch even wat zomergevoel. We reden naar de Cats en vandaar naar de Cassel. 121 km en 682 hoogtemeters. Zelfde rit als op 15 augustus. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *